"Hoe ervaart de Belg telewerken?"
Resultaten uit marktonderzoek 'duurzaam en digitaal (samen)werken'.

Opname webinar & onderzoeksrapport

Hoe aarden de Belgische organisaties, werknemers en leidinggevenden vandaag in het nieuwe digitaal tijdperk?

Sneller dan verwacht zijn we het voorbije jaar de weg van een nieuw digitaal tijdperk ingeslagen. De overschakeling naar telewerk was voor veel werkgevers en medewerkers een serieuze uitdaging. Wat is de ervaring van Belgische organisaties? Wat blijken de grootste voor- en nadelen van telewerk te zijn? Zijn we thuis echt productiever, of juist niet?

Het lijkt intussen wel duidelijk dat telewerk ook na corona een blijver is. Maar hoe gaan Belgische ondernemingen dit organiseren? Welke lessen kunnen we meenemen naar de toekomst van het hybride werken? En hoeveel dagen per week wil de gemiddelde medewerker liefst van thuis werken? 

 

Gratis webinar opname én uitgebreid rapport

Attentia en Synergics peilden naar deze en vele andere vragen met een marktonderzoek bij organisaties uit allerlei sectoren. De resultaten bundelden we in een uitgebreid rapport en stelden we op 1 december voor tijdens een webinar met meer dan 170 participanten. Onze experten beantwoordden daarnaast veel gestelde vragen en gaven advies om je te inspireren bij het organiseren van telewerk in 2021 en daarna. Gelukkig kan je deze sessie herbekijken, samen met de slides nét alsof je erbij was! Of je leest onze whitepaper om uitgebreid in ons onderzoek te duiken. Benchmark je eigen telewerkbeleid!

Download het webinar en ons rapport!