Download het gratis eBook: "Bouw een sterke governance uit voor het gebruik van Microsoft Teams in jouw organisatie"

Governance kan je het best omschrijven als het geheel aan regels en afspraken die van toepassing zijn op het gebruik van een bepaalde applicatie. Het is een afsprakenkader rond het gebruik van een specifieke tool, aangepast aan de noden en doelen van je organisatie. In dit eBook geven je heel wat tips om dit beleid ook voor jouw organisatie uit te schrijven.

Ontdek de voordelen van een sterke Microsoft Teams governance

We gingen met z'n allen telewerken, bij de start van de coronacrisis. Waar er voorheen werd getwijfeld, worden nu steeds meer tools ingezet die thuiswerken faciliteren zonder dat we aan productiviteit inboeten. Integendeel zelfs. Zo ook Microsoft Teams. Misschien werkt jouw organisatie er ook al mee. Maar hadden jullie ook al gedacht aan een beleid, je governance dus, rond MS Teams voor alle gebruikers

Omdat een goede governance essentieel is om efficiënt samen te werken en choas in je technische achtergrond te vermijden, geven we jullie in dit eBook ter inspiratie graag enkele tips. Deze best practices zullen je aanzetten om met een bredere kijk na te denken over hoe je je governance voorstel rond Microsoft Teams vorm geeft. We zijn ervan overtuigd dat we je hiermee een heel eind op weg helpen.

Wat je mag verwachten? Een structuur die aangeeft welke factoren van belang zijn om goed uitgeschreven te worden. Bekijk het als een soort van etiquetteregels die je aan je werknemers oplegt opdat je de goede orde kan bewaren in Microsoft Teams maar ook eenduidig met mekaar samenwerkt. Succes!

Benieuwd wat een goede governance rond Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen?
Download het eBook!

Download het eBook