Download het gratis eBook: "De meerwaarde van Microsoft Teams voor jouw organisatie"

Wat is Microsoft Teams, welke functionaliteiten heeft het, en vooral: hoe kan het jouw organisatie helpen? In dit eBook nemen we dit samenwerkingsplatform onder de loep, zodat je de nodige info hebt om te beslissen of Microsoft Teams iets is voor jouw organisatie.

Ontdek de voordelen van Microsoft Teams

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar manieren om efficiënt samenwerken te stimuleren. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan gezien het ‘Nieuwe Werken’ een grote impact heeft op hoe werknemers hun job willen uitoefenen. Op locatie of thuis werken en vanop om het even welk toestel is dan ook de nieuwe norm.

Om een project goed te kunnen uitvoeren, is goede communicatie het sleutelwoord. Medewerkers moeten de mogelijkheid hebben om met elkaar te kunnen praten, discussiëren, in real time kunnen samenwerken aan bestanden, enzovoort. Om strubbelingen en een warboel aan versies van hetzelfde document te vermijden, moet er bovendien een eensgezindheid zijn over welk platform en welke tools er gebruikt worden. Er is helaas weinig consistentie in de set apps die medewerkers gebruiken bij het uitvoeren van projecten.

Om de verschillende problemen die met samenwerken gepaard gaan het hoofd te bieden, ontwikkelde Microsoft “Teams”.

In dit eBook geven we jou met plezier de nodige toelichting bij dit handig samenwerkingsplatform zodat efficiënt samenwerken en helder communiceren ook binnen jouw organisatie de norm wordt.

Benieuwd wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen?
Download het eBook!

Download het eBook